ده مطلب خواندنی در مورد پیامک

ده مطلب خواندنی در مورد پیامک

در این مطلب ده مطلب خواندنی و جالب در مورد پیامک برای شما دوستان آماده شده،شما رو به خواندن این مطلب دعوت میکنم :

۱ . پدر پیامک “ماتی ماکونن”، یک مهندس فنلاندی است. او سال ۱۹۸۴ در یک پیتزا فروشی در کپنهاگ ، وقتی برای شرکت درکنفرانسی در باره آینده ارتباطات از طریق تلفن همراه به دانمارک آمده بود ایده سرویس پیام‌رسانی برای گوشی‌های دیجیتال GSM به ذهنش خطور کرد. متاسفانه او هرگز برای این کار پیشگامانه دستمزدی دریافت نکرد، زیرا حق امتیاز این ایده را به ثبت نرسانده بود.

۲ . یک سال بعد، فرمت ۱۶۰ کاراکتری توسط محققی در زمینه ارتباطات به نام “فریدهام هیلبرند” تعیین شد. او در حالی که سعی می‌کرد این فناوری را استاندارد کند و به تلفن‌های همراه، امکان انتقال ونمایش پیام‌ها را بدهد، متوجه شد میانگین جملات یا سوالات تنها به ۱۶۰ کاراکتر نیاز دارد.

۳ . اولین پیامک در سال ۱۹۹۲ توسط “بریت‌ نیل پاپ‌ وورس” به مدیر اپراتور و دافون ریچارد جرویس در مهمانی کارمندان در شب کریسمس ارسال شد که متن آن این بود: **کریسمس مبارک**

۴ . امروز ارسال پیام بیشترین استفاده را در میان سرویس‌های انتقال اطلاعات توسط تلفن همراه دارد؛به طوری که ۷۴ درصد ازهمه تلفنهای همراه سراسر جهان را شامل می‌شود یا به عبارت دیگر، ۴/۲ میلیارد از ۳/۳ میلیارد مشترک از طریق ارسال پیامک با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند .

۵ . ارسال پیامک مردم در سال ۲۰۱۰ به رقم اعجاب‎انگیز ۱/۶ هزار میلیارد پیامک رسید ؛ یعنی ۱۹۲ هزار پیام کوتاه درهرثانیه ! میزان درآمد صنعت در ارسال پیام‌ های کوتاه ۱۱۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار درسال بوده است .

۶ . تحقیقات نشان می‌دهد که خواندن یا ارسال پیامک به هنگام رانندگی، دو برابر خطرناک‌تر از رانندگی در حالت غیرعادی است.

۷ . ارسال پیامک ، زبان ویژه و جدیدی ایجاد کرده است که هدف آن کوتاه کردن تعداد کاراکترها است. محققان زبانشناس بر این عقیده‌اند که استفاده از زبان‌های عامیانه و اختصاری مانند چیزی که در زبان پیامک می‌بینیم، درآینده به تضعیف ادبیات و غلط دیکته‌ای و هجی کردن نادرست کلمات در میان کودکان منجر می شود.

۸ . از دلایل اصلی موفقیت پیامک این است که با همه نوع گوشی‌ تلفن همراه ‌می‌توان پیام کوتاه ارسال کرد و فعال کردن آن نیاز به چیزی ندارد.

۹ . مردم هم به طور اعجاب‌انگیزی در این شیوه برقراری ارتباط تبحر پیدا کرده‌اند. سال ۲۰۰۵ “سونجا کریستیانسن” از نروژ رکورد سریع‌ترین نویسنده پیام کوتاه را به ثبت رساند.

۱۰ . نوشتن پیام به عارضه تنوسینوویتز منجر می‌شود که نوعی التهاب انگشت شست دست است و در اثر نوشتن مداوم پیامک ایجاد می‌شود.